Despre noi

Istoria brandului Mezellini este legată de anul 2005, când compania „Aviselect” SRL a procurat întreprinderea de procesare a cărnii din satul Bulboaca. În doar șase luni, cu doar câteva zeci de angajați, au fost lansate pe piață primele produse marca Mezellini.

Nașterea brandului startează în 2006. În evoluția acestor 11 ani de activitate, societatea a lansat pe piață brandurile Mezellini (segment premium), Zi de Zi (segment medium), Classic (segment econom) și, recent, la finele anului 2016 a lansat brandul Delicarne (segmentul super premium), care se caracterizează prin prezența SKU de salamuri crud zvîntate „a la Italia” pentru a oferi consumatorului din Moldova produse de calitate europeană la prețuri accesibile.

În cadrul companiei activează circa 300 de persoane. Organigrama acesteia însumează 6 departamente (dezvoltare, producere, financiar, comercial, administrativ și tehnic) și 18 secții cu direcții clare și scopuri bine determinate.

Denumirea brandului are o semnificație dublă: „mezel” – ceea ce reprezintă mezeluri (salamuri / cârnați) și „lini” – ce denotă experiența tehnologilor italieni care au contribuit la formarea și lărgirea sortimentului de produse. În așa mod, Mezzellini a devenit un nume plin de esență, și anume prin produse de calitate inspirate din rețete tradiționale combinate cu tehnologii europene, în special italiene.

„Mezellini” este unul dintre liderii pieței de produse din carne și mezeluri din Republica Moldova, fiind totodată membru al Patronatului Industriei Prelucrătoare de Carne. De la bun început a surprins prin calitatea produselor, prin implementarea continuă a tehnologiilor de ultimă generație, dar și prin extinderea treptată a capacităţii de producţie și a portofoliului de produse, raportându-le la cerințele pieței.

Fabrica are o productivitate estimată la 1500 tone de produse finit pe lună, iar la ziua de azi se procesează circa 4000 tone de carne anual, din care 70% reprezintă materia primă autohtonă. Direcțiile de dezvoltare a întreprinderii sunt: carne proaspătă, producerea salamurilor, semipreparate din carne, inclusiv colțunași cu carne, conserve din carne, sosuri de tomate și maioneză.

Misiunea Mezellini este de a perfecționa excelența în producerea unei largi game de delicii din carne, toate de o calitate impecabilă, toate fiind carte de vizită și parte a marii tradiții moldovenești a mâncării și vinului.

Pentru viitorul apropiat este planificată extinderea combinatului „Mezellini”, majorarea gamei de producție și cucerirea unor noi piețe de desfacere.

NOI SUNTEM ÎNDRĂGOSTIȚI DE MOLDOVA,
PĂMÂNTUL NOSTRU FERMECĂTOR!!!

VIDEO

Plonjati in atmosfera festiva alaturi de noi, iar selecția noastra video va va ajuta. Vizualizare plăcută!


Logo